Help adout ..Aqua classic

Code:

Card found:
Chinese Miracle II  [SPD module] v 1.22

Loading    : Intex_Aqua_Classic_V03_Indian_SER_20160530.pac
CRVersion  : BP_R1.0.0
PacCPUinfo : SC77xx
PacVersion : Intex_Aqua_Classic_V03_Indian_SER_20160530
FastCheck  : 0x006F47DDF3

Loading files ...

File : fdl1.bin
File : fdl2.bin
File : nvitem.bin
File : nvitem_wcn.bin
File : prodnv.img
File : u-boot-spl-16k.bin
File : SC7702_pike_modem.bin
File : DSP_DM_G2.bin
File : SC8800G_pike_wcn_dts_modem.bin
File : boot.img
File : recovery.img
File : system.img
File : oem.img
File : persist.img
File : sysinfo.img
File : userdata.img
File : LOGO.bmp
File : LOGO.bmp
File : cache.img
File : u-boot.bin
File : SC7730_UMS.xml

Load Ok!

Operation : Flash [ v1.22 ]

======= Flash
Files set for flashing :
[ MCU ] : Intex_Aqua_Classic_V03_Indian_SER_20160530.pac
CRVersion  : BP_R1.0.0
PacCPUinfo : SC77xx
PacVersion : Intex_Aqua_Classic_V03_Indian_SER_20160530
File : fdl1.bin
File : fdl2.bin
File : nvitem.bin
File : nvitem_wcn.bin
File : prodnv.img
File : u-boot-spl-16k.bin
File : SC7702_pike_modem.bin
File : DSP_DM_G2.bin
File : SC8800G_pike_wcn_dts_modem.bin
File : boot.img
File : recovery.img
File : system.img
File : oem.img
File : persist.img
File : sysinfo.img
File : userdata.img
File : LOGO.bmp
File : LOGO.bmp
File : cache.img
File : u-boot.bin

1. Remove battery. Insert battery back
2. Press and hold 'VolumeUp' and 'VolumeDown' keys
3. Insert cable

 ====  Wait for phone...

Phone found! [ 90 ]
Port Opened
Sync...
InitBoot Done [ 0x81 ] , Ver : SPRD3
Sync...
Sending FDL
[Info] : If SW freeze here more, than 15 seconds - remove cable
PickUp loaders from pac
Boot failed!

Boot failed!

Reconnect Power/Cable!


set problem user lock so not connect in any cpu then try to flash with og flasher 2.9.9015 so set now dead

please help team