Lumia 1020 restore boot successful but still can’t start it.

Hi Everyone,

My Lumia 1020 just get a boot error again, so I did the restore boot process by JTAG, and seems like successful, but I still stuck at logo process then reboot again(but it didn’t show the boot error note).

Here is my restore boot process:

Quote:

Default language ID 0x0404, LR 14
JTAG Interface Connected, S/N 0x825714E1
Resetting and Exploring JTAG chain…No Devices found in Chain!
Resetting and Exploring JTAG chain…No Devices found in Chain!
Loading AFP (Please Wait)…OK
AFP revision 4, compiled 2014/6/25 下午 11:55:00

================================================== ========
Phone Type : Lumia 1020 RM-875
CPU Type : Qualcomm MSM8960
Storage Type: eMMC 32GB
Boot Package: 3051.40000.1345.1012 (BIG BOOT)
================================================== ========

1. Make sure JTAG Connection is 100% OK
2. Always Disconnect the Phone BATTERY
3. Connect USB Cable to Phone
4. Connect RJ-45 JTAG Cable to ATF Box
5. Select the Correct Phone Type RM-XXX
6. Use RESET JTAG button to check the JTAG Connection
7. Click RESTORE BOOT button to Start Boot Repairs
———————————————————-

Resetting and Exploring JTAG chain…1 Device(s)
Device #1 ID 0x4F1F0F0F IR4
Restore Boot…
Waiting for Device Connection 15 second(s)…OK
Resetting and Exploring JTAG chain…OK
Halting Core…OK
Initializing Device…OK
Detecting eMMC #1 ID…1501004D424734574107CD314B06800D
Flash Description: Samsung MBG4WA, 29.12 GiB, SN CD314B06, Aug 1997
Partition Config: Boot from USER, Boot ACK OFF (0x38)
Boot Bus Config: x1 SDR, Bus Reset to x1 (0x00)
Testing Device Memory…OK
Turbo JTAG Frequency 15.00 MHz!
Sending Flash Loader…OK (3241 Op/Sec)
Restoring MBR Data…OK
Restoring GPT Data from AFP…OK
Restoring Partition #1…OK
Restoring Partition #2…OK
Restoring Partition #3…OK
Restoring Partition #4…OK
Restoring Partition #5…OK
Restoring Partition #6…OK
Restoring Partition #7…OK
Restoring Partition #8…OK
Restoring Partition #9…OK
Restoring Partition #10…OK
Completed in 0h 7m 16s. Code Download Speed 400 KiB/sec.

Boot Restore Done!
================================================== ===========
Assemble Phone and Start Normally
If Phone cannot Start, perform USB Firmware Update Procedure
================================================== ===========


So I still need to flash my firmware right?

And is there any way I could backup the file in my original system? Cause there is a lot of photo and video still in there.