Moto e stuck on fastboot mode

Hi moto e stuck on fastboot mode trying to flash but there is error and set is not revived.
Here are the flashing logs

Waiting For Device

FLASHING PARTITIONS…
target max-sparse-size: 256MB
sending ‘partition’ (32 KB)…
OKAY [ 0.043s]
writing ‘partition’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.080s

FLASHING BOOT LOADER..
target max-sparse-size: 256MB
sending ‘motoboot’ (1669 KB)…
OKAY [ 0.087s]
writing ‘motoboot’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.107s

FLASHING BOOTLOADER..
target max-sparse-size: 256MB
error: cannot load ‘bootloader.img’: No error

FLASHING LOGO…
target max-sparse-size: 256MB
sending ‘logo’ (460 KB)…
OKAY [ 0.069s]
writing ‘logo’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.095s

FLASHING BOOT…
target max-sparse-size: 256MB
sending ‘boot’ (10200 KB)…
OKAY [ 0.395s]
writing ‘boot’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.437s

FLASHING RECOVERY…
target max-sparse-size: 256MB
sending ‘recovery’ (10280 KB)…
OKAY [ 0.384s]
writing ‘recovery’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.402s

FLASHING SYSTEM IMAGE IN MULTIPLE SECTIONS…
target max-sparse-size: 256MB
error: cannot load ‘Firmware\system.img’: No error

target max-sparse-size: 256MB
sending ‘system’ (243072 KB)…
OKAY [ 8.022s]
writing ‘system’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 8.076s
target max-sparse-size: 256MB
sending ‘system’ (257254 KB)…
OKAY [ 8.472s]
writing ‘system’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 8.524s
target max-sparse-size: 256MB
sending ‘system’ (201709 KB)…
OKAY [ 6.665s]
writing ‘system’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 6.716s
target max-sparse-size: 256MB
error: cannot load ‘Firmware\system.img_sparsechunk.3’: No error

target max-sparse-size: 256MB
error: cannot load ‘Firmware\system.img_sparsechunk.4’: No error

target max-sparse-size: 256MB
error: cannot load ‘Firmware\system.img_sparsechunk.5’: No error

target max-sparse-size: 256MB
error: cannot load ‘Firmware\system.img_sparsechunk.6’: No error

target max-sparse-size: 256MB
error: cannot load ‘Firmware\system.img_sparsechunk.7’: No error

FLASHING MODEM…
target max-sparse-size: 256MB
sending ‘modem’ (46132 KB)…
OKAY [ 1.561s]
writing ‘modem’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 1.594s
erasing ‘modemst1’…
OKAY [ 0.059s]
finished. total time: 0.061s
erasing ‘modemst2’…
OKAY [ 0.010s]
finished. total time: 0.011s
target max-sparse-size: 256MB
sending ‘fsg’ (649 KB)…
OKAY [ 0.085s]
writing ‘fsg’…
(bootloader) Battery Low!!
FAILED (remote failure)
finished. total time: 0.102s

ERASING USERDATA…
erasing ‘userdata’…
OKAY [ 1.224s]
finished. total time: 1.225s

ERASING CACHE ……
erasing ‘cache’…
OKAY [ 0.298s]
finished. total time: 0.300s

DONE!………PRESS ANY KEY TO REBOOT

rebooting…

finished. total time: 0.003s

====

Is there any way to solve?

REGDS

Narendra Singh