[need help] try not hold volume(+/-) keys on connect!


Code:

Operation : Check / Read Info [ v1.41 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone...
Phone found! [ 30 ]
Sync...
Inital Boot Ok!
BB_CPU_PID : 6582
BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6582_S00
BB_CPU_EXT : 0xCA01 , 0x8A00 , 0x0000
Processing BROM stage
Settings for BROM configured!
SecCfgVal : 0x00000000
BromVer  : 0x0005
BLVersion : 0x00FE
PreLoader : NOT Active [ Erased ]
BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER
Processing DA stage
DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1552.01.01
Sending and initialize DA ...
Running DA ver.4.2 on BBID : 0x87
NAND Flash : NOT INSTALLED
eMMC Flash : 1501004B4A5330304D03BE062083C01F
Initialize Memory ...

[DA_ERROR] : DRAM Configure failed!
ErroCode : 0x2003
EMICFG_NOT_FOUND
TRY NOT HOLD VOLUME(+/-) KEYS ON CONNECT!
Boot Error!

Operation Failed
Elapsed: 00:00:04
Reconnect Power/Cable!


here is another one:

Code:

Operation : Check / Read Info [ v1.41 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone...
Phone found! [ 30 ]
Sync...
Inital Boot Ok!
BB_CPU_PID : 6592
BB_CPU_NME : [MediaTek] MT6592_S00
BB_CPU_EXT : 0xCA00 , 0x8A00 , 0x0000
Processing BROM stage
Settings for BROM configured!
SecCfgVal : 0x00000000
BromVer  : 0x0005
BLVersion : 0x00FE
PreLoader : NOT Active [ Erased ]
BootLdrSS : NORMAL with SPRELOADER
Processing DA stage
DA Select done, will use MTK_AllInOne_DA_v5.1552.01.01
Sending and initialize DA ...
Running DA ver.4.2 on BBID : 0x8A
NAND Flash : NOT INSTALLED
eMMC Flash : NOT INSTALLED
[WARNING] : eMMC_VALIDATE_FAILED
Initialize Memory ...

[DA_ERROR] : DRAM Configure failed!
ErroCode : 0x2003
EMICFG_NOT_FOUND
TRY NOT HOLD VOLUME(+/-) KEYS ON CONNECT!
Boot Error!

Operation Failed
Elapsed: 00:00:17
Reconnect Power/Cable!


both MT6582 and MT6592 having errors on read info
trying to not hold vol keys but same error happend
anybody out there can help solve those issue??:D

thanks

fyi: both phone are normal works 100% fones, just trying to read info and fig those errors:confused:.