Nokia Lumia 510 auto start

Dear
Please how to repair Nokia Lumia 510 auto off
even after flash
Thanks in advance

Code:

Card found: S/N : 334FA6A3 , v0129
Registered to: said4

Connect phone on selected interface...

Core : v2.15 , WP7x FlashEngine : v7.9

==== Settings :
Reset EFS : Disabled
Secure Erase : Disabled

==== Flash Files selected :
AMSS : RM889_13w10_prod_generic_amss.esco
WP  : RM889_13100_prod_332_02_boot.esco
UDA  : RM889_13w10_prod_generic_user_area_erase.esco

Check files done, All files are Ok

Dead Mode is Selected
Waiting for USB device...
--- Press and hold 'Volume Up' button and insert cable! ---
->  Phone not found.. 🙁
Core : v2.15 , WP7x FlashEngine : v7.9

==== Settings :
Reset EFS : Disabled
Secure Erase : Disabled

==== Flash Files selected :
AMSS : RM889_13w10_prod_generic_amss.esco
WP  : RM889_13100_prod_332_02_boot.esco
UDA  : RM889_13w10_prod_generic_user_area_erase.esco

Check files done, All files are Ok

Dead Mode is Selected
Waiting for USB device...
--- Press and hold 'Volume Up' button and insert cable! ---
Connection opened successfully
Establish connection with device...
Kick ...
OSBL alive
Init Ok
OSBL info
Prt : 1.1
Ver : 1.0.0.0
Bld : 1
Tms : 22.02.2012 / 09:37:26

==== AMSS ====
Processing : RM889_13w10_prod_generic_amss.esco
amss.mbn.cert ,  Hash : B131DA19CE3B6B5F965AE2F2947199519A5F3279
amss.mbn.enc , len : 0x01245690 , Type : Data
Will flash 1 regions
AMSS flashing done

==== WINDOWS PHONE ====
Processing : RM889_13100_prod_332_02_boot.esco
boot.img.cert ,  Hash : B131DA19CE3B6B5F965AE2F2947199519A5F3279
boot.img , len : 0x14710A00 , Type : Data
Will flash 22 regions
Windows Phone flashing done

==== USER DEFINED AREA ====
Processing : RM889_13w10_prod_generic_user_area_erase.esco
user_area_erase.cert ,  Hash : B131DA19CE3B6B5F965AE2F2947199519A5F3279
UDA file detected, will erase defined region
Using Normal Erase method
UDA erase done
UDA flashing done

Flashing done!
Flashing time : 00:02:21
Reboot device Ok

Phone disconected!