plz…. lumia 520 boot repair not done


Core : v2.14 , WP8x FlashEngine : v9.4

FFU : RM914_1030.6409.1314.1002_RETAIL_im_india_269_02_1 70921_prd_signed.ffu
Checking FFU file, wait…
FFU Revision ID : 2.0
FFU Model ID : Nokia.MSM8227.P6036
FFU RootKeyHash : F771E62AF89994064F77CD3BC16829503BDF9A3D
FFU Languages : Albanian , Arabic , Azerbaijan(Latin) , Belorusian , Bulgarian , Catalan , Croatian , Czech , Danish (Denmark) , Dutch (Netherlands) , English (UK) , English , Estonian , Filipino (Philippines) , Finnish , French , German , Greek , Hwbre (Israel) , Hindi (India) , Hungarian , Indonesian , Italian , Japanese , Kazakh , Korean , Latvian , Lithuanian , Macedonian , Malay (Malaysia) , Norwegian (Bokmal , Norway) , Persian (Iran) , Polish , Portuguese(Brazil) , Portuguese(Portugal) , Romanian , Russian , Serbian (Latin) , Chinese , Slovak , Slovenian , Spanish(Mexico) , Spanish , Swedish , Thai , Chinese(Taiwan) , Turkish , Ukrainian , Uzbekistan(Latin) , Vietnamese ,
FFU ChipSectors : 7557120
FFU Header : 0x000C0000
FFU Payload : 0x4FAE0000
FFU FastVerify : Ok

Waiting for phone…
Boot Repair mode is selected
1. Charge battery fully , insert in phone
2. Insert USB cable
3. If phone stuck in boot mode or shows Blue Screen – follow repair manual

Waiting for phone in DLOAD …
PARAM : 08/01/0600/90
DLOAD : PBL_DloadVER2.0
Switching to FlashProgrammer…
FlashProgrammer init Done!
Sub Init Ok, eMMC , 0x00003C00
Secure Mode init Ok
Program mode Init Ok , 0x0000E900
Writing now …
Write [GPT] : Ok
Write [SBL1] : Ok
Write [SBL2] : Ok
Write [SBL3] : Ok
Write [UEFI] : Ok
Write [RPM] : Ok
Write [TZ] : Ok
Write [WINSECAPP] : Ok
Program Data finished!
Reboot to UEFI now…
Repair done, verify now …

Error! Device still in QC mode, seems as eMMC fault or something with HW!
Check for correct RM selected , check HW