QMobile E990 MTK6260 Invalid IMEI cant not be repaired in Normal and Service Mode


I have a QMobile E990 MTK6260 Formatted for resetting user code it become invalid IMEI tried to repair in service mode and Normal mode but couldn’t repaired .
In service mode it gives Error but in Normal CM2 can not detect its Modem or port .

here is its logs :

Info

Quote:

Operation : Check / Read Info [ v1.40 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey ( ‘*’ )

Wait for phone…
Phone found! [ 65 ]
Sync…
Sync Ok, read regs…
Inital regs read done
Boot Info :
BB_CPU_ID : 6260
BB_CPU_HW : CB00
BB_CPU_SW : 0000
BB_CPU_SB : 8000
BB_CPU_NM : [MediaTek] MT6260_S0000
BB_CPU_SN : 216E65FFA11D5048F3DEF71821CEC467
BROM Protocol Version : 05
Setting…
Setting done , result code 0x000E
BROM stage done
Seek and prepare DownloadAgent
DownloadAgent matching HW Found!
DA verify and select done
Sending DA to target …
InitRes : 00000000
DEV[0] : C800 6000 1800 0000
DEV[1] : 0000 0000 0000 0000
DA_INFO : 0xC0 , Ver : 3.2 , BBID : 0x8B
DA_CSTAT : 0x5A
SOC_VERIFY : 0xC1
BOOT_STYLE : SF_FLASH_BOOT
NOR Flash IC initialized
[0] : FLASH_VEN : 0x00F4 , [GigaDevice] GD25LQ128
[0] : FLASH_DIE : 00C8 0060 0018 0000
[0] : FLASH_LEN : 0x01000000
INT_RAM : 0x0000D000
EXT_RAM : 0x00800000
SDS_INFO : Not exists

Done!
Elapsed: 00:00:05
Reconnect Power/Cable!


IMEI Repairing in service mode:

Quote:

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey ( ‘*’ )

Wait for phone…
Phone found! [ 65 ]
Sync…
Sync Ok, read regs…
Inital regs read done
Boot Info :
BB_CPU_ID : 6260
BB_CPU_HW : CB00
BB_CPU_SW : 0000
BB_CPU_SB : 8000
BB_CPU_NM : [MediaTek] MT6260_S0000
BB_CPU_SN : 216E65FFA11D5048F3DEF71821CEC467
BROM Protocol Version : 05
Setting Service Mode …
Init Service mode failed, something went wrong 🙁

Reconnect Power/Cable!


IMEI repairing Normal Mode :

Quote:

Operation : Repair Security [ v1.40 ]

1. Phone must be powered ON and WITHOUT SIM!
2. Insert USB cable. Select "COM PORT" or "MODEM" mode!

Wait for phone…
Device boot not done
Check Drivers
Try again

Init Service mode failed, something went wrong 🙁

Reconnect Power/Cable!


WBR