ZTE V807 Preloader Not Active(Erased)


Hi team here is my problem,
Received from customer for "Dead via Wrong flashing reason"
Customer additionally told he full erased the phone with with sp flashtool
kindly guide me to repair the phone:)

Quote:

Operation : Check / Read Info [ v1.40 ]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone…
Phone found! [ 33 ]
Sync…
Inital regs read done
Boot Info :
BB_CPU_ID : 6575
BB_CPU_HW : CB00
BB_CPU_SW : 8B00
BB_CPU_SB : E201
BB_CPU_NM : [MediaTek] MT6575|MT6577_S00
Processing BROM stage
i2c Init : 00008810
SpeedSet : 0000
VChrgSet : 0x28 , BatStat : 0x02
WD Disable stat : 0x0000
BLVersion : 0xFE
SecCfgVal : 0x00000000
BromVersion : 0x05
BLVersion : 0xFE
Preloader Status : Not active (Erased)
Processing DA stage
DA Select done , sending
DA Ver : MTK_AllInOne_DA_v5.1540.01.01
DA Stat : v3.2 on BBID : 0x84
DA Sent. Configure setting now …
DA started successuflly
eMMC FlashIC initialized
[eMMC] : FLASH_VEN : 0090 , OEM : 014A
[eMMC] : FLASH_INF : [HYNIX] , HYNIX
[eMMC] : FLASH_CID : 90014A2058494E594815A1B7B056CFC9
[eMMC] : FLASH_EXT : 0x00200000 , 0x00200000 , 0x00200000
[eMMC] : FLASH_LEN : 0x00000000E7000000
[eMMC] : FLASH_UCP : 3696 MiB
INT RAM : 0x00020000
EXT RAM : 0x00000000
BOOT TYPE : EMMC_FLASH_BOOT
SOC VERIFY : C1
Boot Ok!

Info read not done 🙁 Erased phone or unsupported FlashIc?

Done!
Elapsed: 00:00:10
Reconnect Power/Cable!


When tried Init Preloader Function in Software it ask for dump:confused::confused:

Quote:

User selected Preloader file : preloader.bin
Operation : Init Preloader [ v1.40 ]

Supported HW by Preloader :
FlashID [0] CID : 1501004E4A5330304D , Name : NJS00M , Vendor : 15 , [SAMSUNG]
FlashID [1] CID : 90014A2058494E5948 , Name : XINYH , Vendor : 90 , [HYNIX]

1. Power Off Phone , Remove battery , Insert back
2. Insert USB cable. In some cases require hold BootKey

Wait for phone…
Phone found! [ 33 ]
Sync…
Inital regs read done
Boot Info :
BB_CPU_ID : 6575
BB_CPU_HW : CB00
BB_CPU_SW : 8B00
BB_CPU_SB : E201
BB_CPU_NM : [MediaTek] MT6575|MT6577_S00
Processing BROM stage
i2c Init : 00008810
SpeedSet : 0000
VChrgSet : 0x28 , BatStat : 0x02
WD Disable stat : 0x0000
BLVersion : 0xFE
SecCfgVal : 0x00000000
BromVersion : 0x05
BLVersion : 0xFE
Preloader Status : Not active (Erased)
Processing DA stage
DA Select done , sending
DA Ver : MTK_AllInOne_DA_v5.1540.01.01
DA Stat : v3.2 on BBID : 0x84
DA Sent. Configure setting now …
DA started successuflly
eMMC FlashIC initialized
[eMMC] : FLASH_VEN : 0090 , OEM : 014A
[eMMC] : FLASH_INF : [HYNIX] , HYNIX
[eMMC] : FLASH_CID : 90014A2058494E594815A1B7B056CFC9
[eMMC] : FLASH_EXT : 0x00200000 , 0x00200000 , 0x00200000
[eMMC] : FLASH_LEN : 0x00000000E7000000
[eMMC] : FLASH_UCP : 3696 MiB
INT RAM : 0x00020000
EXT RAM : 0x00000000
BOOT TYPE : EMMC_FLASH_BOOT
SOC VERIFY : C1
Boot Ok!

Only DUMP files can be used for MT6575/MT6577!

Done!
Elapsed: 00:00:05
Reconnect Power/Cable!


Kindly help me out here either with working dump or any other solution is appreciated:)